Rreth nesh

Parking falas
  Wifi Falas
   Mengjes Bufe
    Dhoma ku nuk leejohet duhanpirja

    Kur eleganca takohet me rehatinë


    I vendosur në plazhin e qytetit të Sarandës, Hotel Center ofron dhoma me ajër të kondicionuar dhe një banjo private. I vendosur rreth 1.6 km nga plazhi La Petite, hoteli me WiFi falas është gjithashtu 17 km larg nga Parku Kombëtar i Butrintit. Hoteli përmban dhoma familjare. Mysafirët në akomodim mund të shijojnë një shuplakë ose një mëngjes kontinental. Aeroporti më i afërt është Aeroporti i Janinës, 96.6 km nga Hotel Center.

    NA ZGJIDHNI NJE HERE EDHE DO JEMI ZGJEDHJA JUAJ E PERHERSHME...